Banneri
Linkit
 

 

Psykoterapiassa on kyse jäsennellystä vuorovaikutuksellisesta prosessista potilaan (potilaiden) ja hoitavan henkilön (henkilöiden) välillä. Psykoterapia on tavoitteellista, mielenterveyden ongelman tai häiriön poistamiseen tai lieventämiseen tähtäävää ammatillista toimintaa. Se pohjautuu vakiintuneeseen ja koeteltuun psykologiseen tietopohjaan ja sen puitteet määritellään hoitosopimuksessa. Psykoterapioita toteuttavat psykoterapeutit, joilla on tarvittava koulutus ja kokemus. (Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ja Suomen Akatemia, Konsensuslausuma.)

Psykoterapialle voi olla tarvetta monenlaisissa elämäntilanteissa. Vaikeudet haastavat aina kasvamaan ja oppimaan uutta. Psykoterapeuteillamme on akateeminen taustakoulutus, ylemmän erityistason koulutus trauma- ja kriisitilanteiden psykoterapiassa ja monipuolisesti alan työkokemusta yli 20 vuoden ajalta.
Asiakkaaksi hakeudutaan joko terveydenhuollon kautta tai yksityisesti ilman lääkärin lähetettä. Kustannuksiin voi hakea Kelan kuntoutustukea.

Työskentelemme yksilöiden, ryhmien ja perheiden kanssa.
Voit varata ajan tilannekartoitukseen, jossa yhdessä mietimme sopivan lähestymistavan.

 

 
Alabanneri

 

 

Etusivu Yhteystiedot Työelämäpalvelut